text.skipToContent text.skipToNavigation

Er du sikker på at du vil logge ut?

OK

Førstehjelp ThermoSaver Water Repellent gul

Sammendrag

En innovativ «Alt-i-ett» hypotermi redningsbag.

Informasjon

  • Varenummer 20016044Varenummer
  • Produsentens referansenummer
  • Emballasje 1 forpakning inneholder 1 stk   1 transportkartong inneholder 8 forpakninger 1 8

Detaljer

Beskrivelse

En «Alt-i-ett» hypotermi redningsbag som erstatter vindtett duk, ullpledd, bobleplast og bæresegl. Redningsbagen har et vannbestandig ytterstoff, i midten et polyesterbasert isolasjonsmateriale som så holdes på plass av en tynn polyesterduk. I liggesonen og under hodet er det dobbel tykkelse på isolasjonen. Innerst mot pasienten skal det brukes en vannabsorberende fuktsperre (ASAP/Gemini).

 

Redningsbagen lukkes rundt pasienten ved å anvende Burritos-metoden, og passer dermed for alle kroppsstørrelser. På venstre side av bagen er det en borrelås-åpning for tilgang til Thorax. Fuktsperren (ASAP/Gemini) legges i bagen, som så rulles sammen fra hver side for å kunne bruke loggroll prinsippet når den åpnes ved en pasient. Bagen låses med 6 borrelåser i rød og sort farge for å unngå feil under krevende forhold. Nederst i bagen er det to stropper som sikrer at det ikke blir varmelekkasje ved fotenden. Redningsbagen har 4 bærehåndtak langs hver side og ett bærehåndtak ved hodet. Den er dermed en effektiv evakueringsplattform. En hette i de samme stoffene som redningsbagen er festet med borrelås. Den kan tas av og brukes på pasienter som ikke umiddelbart kan legges i en redningsbag (sitter fast i bilvrak etc.).

 

Thermosaver Hypothermic Rescue Bag leveres vakuumpakket. Med polyester som hovedmateriale kan den resirkuleres.

 

Det er anbefalt å benytte en varmekilde i Thermosaver Rescue Bag. Vi anbefaler å kjøpe 1-2 stk av Ready Heat 1 panel (varenr. 705493), alternativt Blizzard aktive varmepakninger (varenr. 705501), sammen med Thermosaver.

UNSPSC 42142106
Opprinnelsesland NO
Farge Gul
Høyde (cm) 10.0
Lengde (cm) 51.0
Bredde (cm) 32.0
Volum 16.32
Vekt 2.9
Transportkartong 8
Farlig gods nei
CE sertifikat ja
Lagringsbetingelse R
Inneholder bisfenol nei
Inneholder lanolin nei
Inneholder parfyme nei
Inneholder ftalat nei
Inneholder resin nei
Inneholder sølv nei
Steril nei
Gammelt artikkelnummer 745401
PVC PVC fri
Lateks Latexfri