text.skipToContent text.skipToNavigation

Er du sikker på at du vil logge ut?

OK

Velkommen til Mediq's nettbutikk! 

Har du fått informasjon om at konto er opprettet?
Trykk på "Glemt passord" og følg instruksjonene. 

Trenger du ny bruker i vår nettbutikk?
Trykk på "Etterspør konto", og kundeservice vil hjelpe deg videre. Vi vil legge deg som bruker så fort som mulig, og innen 24 timer. 

Enklere og mer brukervennlig
Vi har lyttet til dere og gjort store endringer både når det gjelder brukervennlighet, funksjonalitet og innhold. Blant annet har vi forenklet kjøpsprosessen og gjort det enklere å finne frem i vårt brede sortiment. Nettbutikken vil være responsiv, noe som vil si at den er tilpasset alle brukerplattformer som PC, nettbrett og mobil.

Det vil gi deg som kunde en enklere handleopplevelse, og gi bedre kontroll og oversikt over dine bestillinger. Du kan opprette handlelister tilpasset dine behov, søke etter aktuelle produkter med markedets beste søk. 

Dersom du har spørsmål kontakt kundeservice på:
E-post: kundeservice.no@mediq.com eller tlf. 67 02 43 00.

Eller:

Tore Brenni.
E-post: tore.brenni@mediq.com
Telefon: 920 40 198

 

Brukerroller:

MAINUSER: som mainuser kan du velge å legge opp to ulike roller (purchaser og assistent) på samme kundenummer. Du kan legge opp så mange brukere du har behov for. Dersom brukeren du ønsker å legge opp allerede eksisterer på et annet kundenummer vil den automatisk få rollen som han / hun allerede har.

PURCHASER:
en medarbeider som kan legge ordre på de kundenumre han / hun har fått tilgang til.

ASSISTENT:
medarbeider som kan legge opp ordre, men MAINUSER må inn å godkjenne denne ordren. MAINUSER vil få en e-post når en ordre er klar til godkjenning.

Hvordan legge opp brukerroller

Som MAINUSER (admin):
1. Gå inn i menyen øverst til høyre ved kundenummer 
2. Klikk på Opprett ny bruker 
3. Fyll ut feltene – velg rolle og kundenummer bruker skal være knyttet til

For å få oversikt over alle brukerne dine gå inn i menyen øverst til høyre ved kundenummer og klikk på Alle brukere. Her kan du endre og inaktivere brukere.