text.skipToContent text.skipToNavigation

Er du sikker på at du vil logge ut?

OK

Bandasje sølv silicone Biatain AG 12,5x12,5cm

Sammendrag

Biatain Silicone Ag skumbandasje kombinerer en sikker og behageliig passform med vedvarende frigivelse av sølv. Bandasjen har 3 delt non-touch åpning for aseptisk påføring. Design med mykt silikonkontaklag for sikker og god passform. Unik 3D skumstruktur absorberer væske vertikalt og former seg godt til sårbunnen slik at luftrom unngås. Tett kontakt med sårbunnen minimerer risiko for lekkasje av sårvæske. Optimal frigjøring av sølv for bekjempelse av bakterier. Vedvarende frigjøring av sølv opptil 7 dager. Bred antimikrobiell effekt mot et bredt spekter av bakterier som MRSA, VRE, ESBL og Pseudomonas.

Informasjon

  • Varenummer 731752 Varenummer
  • Leverandørens referansenummer396383
  • Pakning Minste bestillingsenhet er 5 . Antall i en transportkartong er 240 . 5 240
  • Levering På Mediqs hovedlager. Leveransetiden avhenger av din leveranseplan. Lagervare

Detaljer

Beskrivelse

Biatain Silicone Ag skumbandasje kombinerer en sikker og behageliig passform med vedvarende frigivelse av sølv.

 

Bandasjen har 3 delt non-touch åpning for aseptisk påføring. Design med mykt silikonkontaklag for sikker og god passform.

 

Unik 3D skumstruktur absorberer væske vertikalt og former seg godt til sårbunnen slik at luftrom unngås. Tett kontakt med sårbunnen minimerer risiko for lekkasje av sårvæske. Optimal frigjøring av sølv for bekjempelse av bakterier.

 

Vedvarende frigjøring av sølv opptil 7 dager. Bred antimikrobiell effekt mot et bredt spekter av bakterier som MRSA, VRE, ESBL og Pseudomonas.

EAN 5708932594011
unspsc 42311510
Opprinnelsesland HU
Mediq varetype Vare på lager
Salgsenhet eske
CE sertifikat ja
Steril ja
Refusjonsgodkjent nei