text.skipToContent text.skipToNavigation

Er du sikker på at du vil logge ut?

OK

Bandasje sølv Aquacel AG+ Extra 15x15cm

Sammendrag

Aquacel Ag + Extra er en hydrofiber bandasje tilsatt forsterkede fibre og ionisert sølv. Bandasjen er i tillegg tilsatt en surfactant som påvirker overflatespenningen og bryter ned biofilm hvor sølvet kan få adgang til bakteriene og eliminere dem.Brukes til behandling av infiserte sår og sår med risiko for infeksjon.Bandasjen har økt absorbsjonskapasitet og kan brukes ved alle typer væskende sår.Aquacel AG + Extra binder både væske og bakterier i bandasjen og sikrer et fuktig sårmiljø.Bandasjen former seg etter kroppens konturer og minimerer derved risikoen for luftrom mellom bandasjen og såret.Bandasjen kan ligge på såret i opptil 7 dager og kan fjernes i et stykke. Kan klippes i. Passende sekundær bandasje over.

Informasjon

  • Varenummer 737220Varenummer
  • Leverandørens referansenummer413568
  • SAP
  • Pakning Minste bestillingsenhet er 5 . Antall i en transportkartong er 100 . 5 100
  • Levering På Mediqs hovedlager. Leveransetiden avhenger av din leveranseplan. Lagervare

Detaljer

Beskrivelse

Aquacel Ag + Extra er en hydrofiber bandasje tilsatt forsterkede fibre og ionisert sølv. Bandasjen er i tillegg tilsatt en surfactant som påvirker overflatespenningen og bryter ned biofilm hvor sølvet kan få adgang til bakteriene og eliminere dem.

 

Brukes til behandling av infiserte sår og sår med risiko for infeksjon. Bandasjen har økt absorbsjonskapasitet og kan brukes ved alle typer væskende sår.

 

Aquacel AG + Extra binder både væske og bakterier i bandasjen og sikrer et fuktig sårmiljø. Bandasjen former seg etter kroppens konturer og minimerer derved risikoen for luftrom mellom bandasjen og såret.

 

Bandasjen kan ligge på såret i opptil 7 dager og kan fjernes i et stykke. Kan klippes i. Passende sekundær bandasje over.

EAN 768455132089
unspsc 42311513
Opprinnelsesland GB
Høyde (cm) 22.0
Lengde (cm) 20.0
Bredde (cm) 2.5
Volum 0.0011
Vekt 0.105
Antall på pall 0
Transportkartong 100
Salgsenhet eske
CE sertifikat ja
Steril ja
Refusjonsgodkjent nei
Inneholder sølv nei
Inneholder parfyme nei
Inneholder PVC nei
Inneholder bisfenol nei
Inneholder lanolin nei
Inneholder lateks nei
Inneholder resin nei
Parabener nei
Farlig gods nei
Inneholder farlig kjemikalier nei