text.skipToContent text.skipToNavigation

Er du sikker på at du vil logge ut?

OK

Bandasje sølv Acticoat Flex 3 10x20cm

Sammendrag

Acticoat Flex 3 er et mykt, fleksibelt og strekkbart sårkontaktlag med sølv. Acticoat Flex 3 gir en antimikrobiell effekt mot en rekke ulike sårpatogener, b.l.a MRSA og Pseudomonas Aerginosa og har effekt innen 30 min og holder opptil 3 dager. Produktet har en åpen vevet struktur som gjør at den ikke henger fast i såret og muliggjør væskegjennomstrømming. Acticoat Flex tilpasser seg såret og gjør behandlingen behagelig for bruker. Produktet er enkelt å legge på p.g.a dens fleksible og elastiske egenskaper. Krever en sekundær bandasje utenpå. Kan klippes. Godt egnet i kombinasjon med NPWT (Negative Pressure Wound Therapy).

Informasjon

  • Varenummer 732043 Varenummer
  • Leverandørens referansenummer66800409
  • Pakning Minste bestillingsenhet er 12 . Antall i en transportkartong er 240 . 12 240
  • Levering På Mediqs hovedlager. Leveransetiden avhenger av din leveranseplan. Lagervare

Detaljer

Beskrivelse

Acticoat Flex 3 er et mykt, fleksibelt og strekkbart sårkontaktlag med sølv.

 

Acticoat Flex 3 gir en antimikrobiell effekt mot en rekke ulike sårpatogener, b.l.a MRSA og Pseudomonas Aerginosa og har effekt innen 30 min og holder opptil 3 dager.

 

Produktet har en åpen vevet struktur som gjør at den ikke henger fast i såret og muliggjør væskegjennomstrømming. Acticoat Flex tilpasser seg såret og gjør behandlingen behagelig for bruker.

 

Produktet er enkelt å legge på p.g.a dens fleksible og elastiske egenskaper. Krever en sekundær bandasje utenpå. Kan klippes. Godt egnet i kombinasjon med NPWT (Negative Pressure Wound Therapy).

EAN 040565124865
unspsc 42311500
Opprinnelsesland GB
Mediq varetype Vare på lager
Salgsenhet eske
CE sertifikat ja
Steril ja
Refusjonsgodkjent nei